Troppsleir i Sverige: Tid for påmelding!

RoverVandrerPåmeldingsblankett Reforma09Årets store leiropplevelse for vandrere og rovere er den svenske landsleiren Reforma09. Påmeldingsfrist er 20. april.

Furuset:
Vi drar igjen på leir sammen med troppen fra Furuset KFUK-KFUM-speidere :).

Påmelding:
Øverst i artikkelen finner du link til påmeldingsblanketten. Den fylles ut, og signeres av en foresatt. Blanketten leveres til lederen din. Frist for påmelding er mandag 20. april.

Reforma09:
Dette er landsleiren til svenske KFUK-KFUMs scoutförbund. Navnet «Reforma09» spiller på at de fornyer hele sitt arbeidsprogram, og dette blir lansert på leiren. Leirprogrammet mandag, tirsdag og fredag gir oss smakebiter.

MaskotHvor:
Leiren arrangeres på den permanente leirplassen Scout Camp Ransberg på Ransbergs herrgård, noen mil nord for Karlstad. Det er omtrent 22 mil fra Stovner til Ransberg.

Pris:
Leirkontingenten er NOK 1.350,-. I tillegg kommer transportkostnader. Disse vil variere litt etter hvor mange påmeldte vi blir, men vi antar ca kr 250,-. Samlet pris blir dermed kr 1.600,-. Vær oppmerksom på at prisen øker ved påmelding etter 20. april.

Betaling:
Betaling skjer senest 4. mai.

Tranport:
Vi kommer enten til å leie buss sammen med troppen fra Furuset, eller vi kjører samlet i privatbiler. Det avgjøres når vi vet deltakerantallet.


Midt under det svenske flagget på kartet ligger Ransberg. Det er her Reforma09 arrangeres.

Besøksdag:
Onsdag 29. juli arrangeres «Reformafestivalen». Det er en slags markedsdag. Da er speidernes familier velkommen til å besøke oss i Sverige! Kjøretid fra Oslo er omtrent 3,5 timer uten pauser.

Roverprogram:
I tillegg til å være ledere er utfordringen for roverne å planlegge et prosjekt som kan gjennomføres på leiren. Det kommer til å bli lagt ut info om dette her.

Mer info:
Ønsker du mer informasjon kan du enten spørre lederen din, eller kontakte Jo på jo[a]fossumspeider.org eller mobil 9092 4540. Litt etter påmeldingsfristen legges det ut mer info på fossumspeider.org, med blant annet utstyrsliste og reiseinformasjon.

Se også Reforma09 og Leirplassen Ransberg.