Spejdernes Lejr 2012: Få en bedre leiropplevelse

LederRoverVandrer

Ny: 4.7.2012


For å få en god leir er det lurt å sette seg inn i hva som skal skje, og hvilke muligheter du har på leiren. Da går du ikke så lett glipp av noe. Nedenfor får du utvalgte punkter som kanskje kan være med å gi deg en litt bedre leiropplevelse. (Vil du få med deg alt kan du lese på spejderneslejr2012.dk.)

Tema for leiren:
Temaet er tredelt: Vi møter hverandre. Vi forandrer verden. Jeg utvikler meg!

Tegn på leiren:
Et veiskilt forteller mye, uten å bruke et eneste ord. På Spejdernes Lejr 2012 får vi helt egne tegn som skal brukes som kodespråk i stedet for ord. Her har du noen av tegnene som vil bli brukt:Leir

Gruppe

Fossum og Furuset KFUK-KFUM-speidergrupper

Speider

Leder
Bobler:
Det vi til vanlig kaller for økter eller aktiviteter kalles for "bobler" på leiren. Nedenfor ser du noen hovedpunkter fra ukeprogrammet. Vi skal gjøre mye gøy!

Fredag 20.7
Eventyret starter

Lørdag 21.7
Ankomst

Søndag 22.7
Kl 13 - 16: The Moment
Er du klar til å gå for gull? Her kan du få prøve krefter med de villeste aktiviteter. La deg utfordre sammen med patruljen. Gjør dere det bra kan dere sikre dere gullet.
Kl 20 - 12: Åpning

Mandag 23.7
Kl 13 - 16: Fremtidens naturskole (vandrere)
Hvordan skal en naturskole se ut for å være attraktiv for kameratene dine? Vær med å skape nye idéer til opplevelser i naturen. Lær noe nytt!

Tirsdag 24.7
Kl 9 - 16: The Nation (vandrere)
Klar for rollespill? Gjør din landsby til maktens sentrum. Ta del i utviklingen av et storslått samfunn. Her trengs bidrag fra mange forskjellige mennesker. Dette blir nok et større spill enn du er vant til!

Onsdag 25.7
Kl 19 - 01: Voksenfest (rovere og ledere)

Torsdag 26.7
Kvartersdag
Kl 20 - 21: Ungdomsfest, utkledning (vandrere 13+)

Fredag 27.7
Kl 9 - 12: Build the Change (vandrere)
Hvordan bør den nye bydelen til Holstebro se ut? Vær med å lag forslag til bygninger. Tøft nok skal de bygges i Lego!
Kl 13 - 16: Quest - Økuller (rovere)

Lørdag 28.7
Kl 20 - 23 Avslutning

Søndag 29.7
Hjemreise


Frie aktiviteter:
I tillegg til det planlagte programmet kan patruljen velge blant en mengde andre aktiviteter i tillegg. Er du nysgjerrig kan du lese om mulighetene her.

Synes du det er vanskelig å forstå dansk?
Da kan du ta med en FM-radio. Alle store fellesarrangementer på leiren blir tolket til blant annet engelsk og sendt ut på radio.

Live på nett:
Dere hjemme vil trolig få muligheten til å følge de store fellesarrangementene live på nett. Hvis de får det til legges linken ut på 2012.spejderne.dk.

Leirsang:
Selvsagt har leiren en egen leirsang. Du kan laste den ned her. Legg den gjerne inn på mobilen så du kan lære den før leiren!

Postadressen din:
Kanskje du er så heldig å få post når du er på leir? Hvis noen vurderer å sende noe fra Norge er det viktig å huske at det tar noen dager før posten kommer frem, - ikke vent for lenge med å sende.

Spejdernes Lejr 2012
Speiderens navn
21245 - Oslo Kontingent
Fossum KFUK-KFUM-speidere
Sønderborg Kvarter
Postboks 2012
7500 Holstebro
Danmark